logo
RNTV Live

PSD Prahova, critici dure aduse lui Adrian Dobre pentru fondurile cheltuite de sărbătorile de iarnă. Anul acesta din bugetul Ploieștiului s-au cheltuit pe ”distracție” 1.150.000 lei

”Distracții” în valoare de 1.150.000 lei
Mihai Constantinescu

”Distracții” în valoare de 1.150.000 lei

Prin intermediul unui comunicat de prsă, PSD Prahova a criticat dur cheltuielile realizate din fondurile publice ale Primăriei Ploieşti. Prea puţine investiţii şi prea multă ditracţie, este concluzia acestora.

“PSD Prahova condamnă politica dusă de primarul Municipiului Ploiești, care se dovedește pe zi ce trece o risipă și o debandadă bugetară pe spinarea contribuabililor. Edilul liberal al Ploieștiului se plânge tot timpul de lipsa banilor și a investițiilor, însă, pe de altă parte, sărăcește bugetul propriu promovând toată ziua numai festivaluri, evenimente străine de tradițiile orașului lui Nenea Iancu.

Cheltuielile necugetate din fondurile publice, banii aruncați pe diverse manifestări, așa zis culturale, menite să distreze populația, au făcut din capitala județului nostru un oraș tern, murdar, nemodernizat, cu străzi din ce în ce mai degradate. Adrian Dobre oferă ploieștenilor circ, dar și acesta este tot pe cheltuiala lor, a fiecărui contributor în parte. Până la distracție, avem un oraș cu mari probleme de infrastructură, cu deficiențe majore în privința rețelei de transport, cu blocuri cu aspect dezolant, neîngrijite și fără reabilitare termică. Lista poate continua cu lipsa locurilor de joacă și a terenurilor de sport și de ce nu, cu jalnica imagine a periferiilor sau cu alarmantele cote de poluare atinse în Ploiești în ultimii ani.

Concret, reprezentanţii PSD Prahova spun că până în prezent s-au cheltuit pe ”distracție” 1.150.000 lei.

          Ce pretenții să mai aibă ploieștenii?! Mai ales că în această perioadă primarul liberal intentionează să folosească pentru sărbătorile de iarnă, sume generoase, după cum urmează:

Spectacol pirotehnic – 1/5 decembrie și 31 decembrie – 21.900 lei (fără TVA);Târgul de Crăciun – 5/22 decembrie – 230.00 lei (fără TVA);Spectacol Revelion 2017-2018 – 150.000 lei (fără TVA). 

PSD  va  monitoriza și va amenda toate manevrele populiste ale primarului Dobre, atacând prin mijloacele democratice avute la dispoziție, orice tentativă viitoare la buzunarele ploieștenilor, se mai arată în comunicat

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor