logo
RNTV Live

PSD reacționează în scandalul primarului din Șotrile, acuzat de pedofilie

Şotriile
rnews

Primarul riscă să fie exclus din partid

Președintele PSD prahova a declarat pentru mediafax.ro că primarul din Șotrile acuzat de fapte de pedofilie și pornografie riscă să fie dat afară din PSD.

Totodată, acesta s-a arătat neîncrezător cu privire la acuzațiile care i se aduc, motiv pentru care a declarat că ”Există urme de îndoială, dar să aşteptăm rezultatele anchetei”.

Primarul va fi chemat în Biroul Judeţean al PSD Prahova pentru a da explicații

„Nu putem noi să ne substituim justiţiei, aşteptăm să vedem cum va decurge ancheta. Conform codului nostru de etică, va trebui să luăm măsuri împotriva primarului din Şotrile. În primă fază, vom avea o discuţie cu dumnealui în Biroul Judeţean al PSD Prahova, să ne explice şi nouă situaţia şi vom analiza dacă se impune suspendarea sa pentru o perioadă din partid. Nu este o situaţie plăcută nici pentru noi să avem un astfel de caz în interiorul organizaţiei”, a spus Toader pentru mediafax.ro.

Din declarațiile victimei a reieșit că primarul a început relația cu ea când copila avea 13 ani.

Când fata a împlinit 16 ani și a decis să pună capăt relației din care se pare că avea avantaje financiare, primarul a amenințat-o că le arată părinților ei filmări din timpul partidelor de amor.

Mai multe detalii aici:

https://portal.republikanews.ro/primarul-din-sotriile-este-acuzat-ca-a-intretinut-relatii-sexuale-cu-o-minora-pe-care-ulterior-a-santajat-o/

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor