logo
RNTV Live

Motivator specialist pentru fotbaliștii Petrolului

leo ursea
Cristian Anghelescu

Motivator specialist pentru fotbaliștii Petrolului

Începând de săptămâna trecută, fotbaliștii Petrolului beneficiază de serviciile unui consilier-motivator.

Este vorba despre Leonard Ursea, specialist în domeniu adus la grupare chiar de către Mădălin Mihailovici. De altfel, acesta face parte din colectivul oamenilor apropiați numărului unu de la Veolia și a considerat propunerea ca fiind o mare provocare.

Discuțiile colective și mai ales particulare cu fotbaliștii echipei produc efecte dintre cele mai spectaculoase. Mai mulți sportivi au declarat că toate aceste dialoguri au un rol însemnat în echilibrarea stărilor de stres. Interesant de ramarcat este faptul că Leonard Ursea are o metodă proprie de a dialoga cu Cl. Tudor&Co. Pe lângă stările trăite în procesele de pregătire, acesta radiografiază cu minuțiozitate și perioada petrecută în familie. Iar rezultatul ajută la monitorizarea stărilor de zi cu zi ale fiecărui fotbalist în parte, cu precădere cele de dinaintea meciurilor.

Declarația lui Claudiu Tudor

Despre Leonard Ursea ne-a vorbit în termeni laudativi chiar Claudiu Tudor, “căpitanul” galben-albaștrilor.

Prezent în cadrul emisiunii “Pasul la ofsaid” de la Republikanews, acesta a declarat: “Suntem bucuroși că avem la echipă un astfel de personaj! El ne ajută să vedem și altă față a fenomenului, chiar ne simțim echilibrați! Trece cu ușurință de la problemele sportului la cele familiale iar sfaturile sale au darul să ajute. Chiar am avut o revelația când, săptămâna trecută, m-a ajutat să trec foarte ușor peste problemele de sănătate pe care le traversez. M-a convins să prelungesc perioada de recuperare a spatelui pentru încă o săptămână și chiar vreau să-i ascult sfatul! Oricum, este identic cu cel pe care l-am obținut de la doctorul pe care l-am consultat la Arad!” a mărturisit “căpitanul” Petrolului.

Republikanews l-a abordat pe Leonard Ursea, un tip de 50 de ani care are arta de a te cuceri chiar și la telefon! Iată ce a declarat acesta:

“Fac parte dintre prietenii domnului Mihailovici, cel care a avut încredere în mine să echilibrez psihologic lotul Petrolului. Sunt niște fotbaliști remarcabili dar numai Claudiu, Chiru și Păun au și experiența dobândită prin trecerea timpului. În rest sunt niște tineri, unii copii, fiecare cu angoasele și bucuriile sale. Rolul meu este să-i echilibrez și să redau întregului acea foame de victorie care se poate disipa prin acțiuni departe de fenomen. Din fericire, se poate acest lucru dar este mult de muncă! Vom reuși dacă fiecare dintre subiecți va și dori acest lucru! Am reușit asta în landul Bavariei, la mama fotbalului! Îmi este greu să cred că nu o voi face și aici, la Ploiești! Unde, cu toții își doresc ca Petrolul să devină ce a fost odată!” a încheiat motivatorul “lupilor”.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor