logo
RNTV Live

Purtarea unei mame care dă fiori reci părinţilor. Şi-a aruncat nou-născutul în foc. Spera să nu afle nimeni

bunnnnnnnnnnnnn
Mihai Constantinescu

Nu, nu este scenariul unui film de groază ci purtarea unei femei de 30 de ani,  care din mamă s-a transformat în călăul propriului copil: l-a aruncat în foc.Totul a ieşit la iveală după ce femeia a suferit complicaţii în urma naşterii şi a ajuns la spital.
Cazul s-a petrecut în localitatea vasluiană Oţeleni, comuna Hoceni. Nimeni nu poate explica gestul terifiant al femeii, mai ales că provine dintr-o familie fără probleme.

“Aşa ceva nu am mai pomenit. Am mai auzit de pruncucideri, dar de o manieră atât de sadică, nu. Este înspăimântător ce s-a întâmplat. Numai în filmele de groază mai vezi asemenea lucruri. Pur şi simplu ne-a consternat. Sunt atâtea familii la noi în sat care şi-ar dori un copil şi nu reuşesc să facă, cu siguranţă s-ar fi găsit cine să ia şi să crească acel copil, dacă această tânără nu şi l-a dorit”, a declarat primarul comunei Hoceni.

Tânăra este divortaţă şi mai are doi copii. Se pare că sarcina provine dintr-o relaţie pasageră. Aceasta a ţinut secretă sarcina.

Citește mai mult: http://www.publika.md/caz-cutremurator-o-femeie-si-a-aruncat-pruncul-abia-nascut-in-foc-localnicii-socati_2920081.html#ixzz4aes8R2QI

foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor