logo
RNTV Live

Raed Arafat:„Nu mai promovaţi aceste aparate ale morţii”. Critici fără precedent

sursa foto medifax
Mihai Constantinescu

Raed Arafat, critici dure aduse aparatelor morţii

Raed Arafat:„Nu mai promovaţi aceste aparate ale morţii”. Critici fără precedent.

Aparate ale morţii! Asta spune Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, despre ţigările electronice.

Acesta a criticat dur aceste ţigări după ce a văzut o reclamă la metrou care promovează fumatul fără fum.

Acesta şi-a exprimat indignarea într-o postare pe Facebook.

“Văzând poza recentă a unei staţii de metrou din capitală, împânzită cu reclame care promovează fumatul, nu pot să nu subliniez următoarele aspecte:

În ultimii ani, pe plan mondial, s-a câştigat teren faţă de ofensiva fabricanţilor şi a comercianţilor de tutun. Am reuşit să interzicem reclamă la produsele de tutun şi promovarea acestora în spaţiul public, protejând în mod deosebit copiii şi generaţiile tinere; am reuşit să interzicem fumatul în spaţiile publice, iar directivele Europene continua să apară cu măsuri din ce în ce mai consistente împotriva acestui pericol public.

Reclame agresive pentru „fumatul fără fum”

Din păcate nu putem să nu observăm în ultimele luni revenirea ofensivei mediatice a comercianţilor de tutun prin reclame agresive pentru “fumatul fără fum” folosind sisteme de încălzire a ţigărilor care conţin tutun.”

Citeşte continuarea AICI

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor