logo
RNTV Live

Raluca Eparu este de luni şi mai aproape de prahoveni. Este noul purtător de cuvânt al Prefecturii Prahova

raluca eparu
Mihai Constantinescu

Raluca Eparu, noul purtător de cuvânt al Prefecturii Prahova

Raluca Eparu este de luni şi mai aproape de prahoveni. Este noul purtător de cuvânt al Prefecturii Prahova.

Prahovenii sunt obişnuiţi cu Raluca Eparu. Obiectivă, punctuală şi pasionată de slujba pe care o are, jurnalista face de 17 ani presă de calitate. S-a evidenţiat cu o mulţime de subiecte care au ţinut prima pagină a ziarelor locale şi naţionale şi nu de puţine ori jurnalul de ştiri (naţional şi local, de la diferite posturi de televiziune) a început cu materialele exclusive ale jurnalistei din Ploieşti.

Şi-a început activitatea la Monitorul de Prahova și a lucrat la Monitorul, Observatorulph.ro, Prima TV, Valea Prahovei TV, RepublikaNews, Libertatea, Realitatea tv, Dolce Sport și Prahova Economică.

De luni îşi începe activitatea la Prefectura Prahova pentru că a acceptat noul post de purtător de cuvânt al instituţiei. Aceasta îl va înlocui pe Mihai Condrescu, proaspăt pensionat.

Raluca Eparu va îndeplini cu uşurinţă noile sarcini de serviciu. Din 2002 până în 2009 a fost acreditată chiar pe administraţie publică.

 “Acceptarea acestui post vine într-un moment din viaţa mea când mă simţeam împlinită ca om. Recent am împlinit 40 de ani. Era momentul să fac altceva. Simt că nu plec definitiv din presă pentru că voi păstra legătura cu toţi colegii mei, evident de pe poziţii diferite.

Îmi doresc ca relaţia mea cu presa să se îmbunătăţească. Instituţia Prefectului se implică în foarte multe acţiuni ce trebuie făcute cunoscute opiniei publice.

Mă bucur că am găsit în instituţie o echipă tânără şi dinamica în.persoana doamnei prefect Mădălina Lupea şi a domnului subprefect Emil Drăgănescu care deja mă ajută să mă integrez, a declarat pentru RepublikaNews, Raluca Eparu.

Echipa RepublikaNews îi urează Ralucăi Eparu mult succes în activitate.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/lasati-oamenii-sa-iubeasca-pe-cine-vor-ei/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/ce-inseamna-pana-la-urma-toleranta/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor