logo
RNTV Live

Rămâne cum am stabilit. Incompetență la vârf. Răspuns halucinant al SGU Ploiești la o întrebare simplă

SGU Ploiesti
rnews

Răspuns halucinant al SGU Ploiești la o întrebare simplă

Conducerea SGU Ploiești se umflă în pene și se dă în stambă. 

Republika News a formulat astăzi o întrebare cât se poate de simplă către SGU Ploiești. La departamentul de comunicare al societății.

Când are loc examenul pentru postul de director și cine sunt candidații înscriși.

Purtătorul de cuvânt a cerut răgaz să trimită întrebarea mai departe, iar răspunsul, venit pe mail, este revoltător!

Pentru o întrebare atât de simplă și de interes public, SGU Ploiești transmite următoarele: “Te rog sa faci o solicitare în scris, în atenția Consiliului de Administrație al societății, și sa o depui la Registratura SGU Ploiesti SRL.”

Pe bune, domnilor care ați lăsat oamenii fără salarii?? Voi, cei care ați stârnit râsete prin birourile ANAF când ați venit cu documente?

Chiar trebuia o solicitare scrisă pentru o întrebare atât de simplă?!

Biroul vostru de comunicare nu are voie să dea un răspuns? Îl țineți doar să ne umpleți coșul de gunoi al mailului cu comunicate de presă în care vă lăudați câte frunze ați tăiat la câini într-o săptămână?

Vă reamintim că toate solicitările Republika News făcute în scris (așa cum ați specificat și atunci și acum) începând cu luna septembrie nu au primit nici acum răspuns. Iar termenul legal a trecut cam de multă vreme.

Și că, dacă tot ați adus vorba despre solicitarea scrisă, vă anunțăm că ne rezervăm dreptul de a vă acționa în instanță pentru neacordarea accesului la informații de interes public!

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor