logo
RNTV Live

Răspunsul USP pentru Răchită

FOTBAL: PETROLUL PLOIESTI-FCM BACAU 3-1 DIVIZIA A (18.04.2004)
Cristian Anghelescu

După ce, ieri, a stârnit valuri cu declarațiile sale atât la televiziunea Sport.ro cât și în pagina de sport a Republikanews, consilierul pe probleme de sport al primarului Adrian Dobre, Valeriu Răchită, se vede în ipostaza de a primi răspunsuri tranșante exact de la cei pe care-i considera purtătorii de cuvânt legitimi ai Petrolului, conducătorii Uniunii Suporterilor Petroliști.

Aceștia, printr-un comunicat remis aproape de miezul nopții prin intemediul paginii de socializare Facebook, au transmis exact ceea ce nu ar fi dorit să audă fostul fotbalist și manager al “lupilor”: singura entitate pe care suporterii petroliști o recunosc ca fiind continuatoarea Petrolului este gruparea care evoluează acum la nivelul eșalonului patru, în Liga Județeană Prahova, ACS Petrolul 52 Ploiesti!

Iată conținutul acestui comunicat:

În legătură cu declarațiile domnului Valeriu Răchita, consilierul primarului Ploieștiului, în spațiul public, privind posibilitatea venirii unui nou investitor în vară, la Petrolul Ploiești, USP dorește să facă următoarele precizari:

  1. Uniunea Suporterilor Petroliști a fost, este și va rămâne fidelă proiectului la care s-a alăturat în vara anului 2016 alături de fostele glorii petroliste și de foștii jucători ai Petrolului grupați în AS Petrolul 52 Ploiești.
  2. Încă din prima zi de existență a echipei de fotbal s-au căutat și s-au găsit parteneri serioși și de încredere care să fie alături de Petrolul atât sufletește cât și financiar.

Cu eforturi deosebite ale tuturor celor implicați s-a reușit asigurarea unui buget care să permită Petrolului să performeze la cei mai înalți parametri posibili. Sperăm, astfel, ca la finalul acestui sezon să se reușească promovarea în Liga a 3-a.

  1. Trecerea într-un eșalon fotbalistic superior ca valoare va implica, automat, un buget și mai mare pentru o echipă care-și dorește performanța. În acest sens, ne dorim cu toții ca alături de Petrolul să vină societăți comerciale puternice care să asigure liniștea financiară și un cadru potrivit pentru a se putea menține înalta performanță de la an la an, iar acest lucru nu poate avea loc decât prin constituirea cât mai rapidă a unei societăți pe acțiuni care să guverneze activitatea echipei de fotbal Petrolul Ploiești.
  2. În spiritul celor de mai sus, recomandăm domnului Valeriu Răchită și oricărei alte persoane dispuse să sprijine financiar activitatea clubului de fotbal Petrolul Ploiești, să ia legătura direct cu conducerea legitimă a ACS Petrolul 52 Ploiești – singura entitate pe care suporterii petroliști o recunosc ca fiind continuatoarea Petrolului Ploiești – în vederea constituirii unei societăți pe acțiuni cât mai puternice și solide. În acest fel, va putea contribui cu adevărat la consolidarea unui Petrolul puternic, unic continuator al unei tradiții de peste 90 de ani.

Mulțumim,

Uniunea Suporterilor Petroliști

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor