logo
RNTV Live

Razie de amploare în piața agroalimentară de la Puchenii Mari

l Mihai Bravu Boldeşti-Scăieni. Comercianții din Boldești-Scăeni, verificați de polițiști/ sursa marfa BZI
Mihai Constantinescu

Razie piața agroalimentară de la Puchenii Mari

Razie de amploare în piața agroalimentară de la Puchenii Mari

Piața Agroalimentară din comuna Puchenii Mari a fost verificată astăzi centimetru cu centimetru de către oamenii legii.

Lucrătorii specializați în investigarea criminalității economice, sprijiniți de lucrători din cadrul mai multor structuri ale inspectoratului, au verificat 49 de agenți economici și 30 de producători agricoli, fiind legitimate 128 de persoane.
Au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale, in valoare de peste 102.000 lei.
Polițiștii au confiscat peste 6700 kg de legume și fructe, precum și alte bunuri nealimentare, în valoare totală de peste 11.000 lei.

 În urma verificărilor efectuate in Piața Agroalimentară Puchenii Mari a fost depistată o persoană fizică care a oferit spre vânzare și a comercializat cantitatea de 2210 kg pepeni, pentru care nu a putut face dovada provenienţei.
Pentru abaterea constatată, perosana fizica a fost sancționată contravențional cu amendă de 1500 lei, dispunându-se totodată măsura confiscării întregii cantități de pepeni în suma de 3.315 lei.

 O altă persoană fizică a fost depistată de polițiști oferind spre vânzare și comercializând cantitatea de 148,6 kg fasole boabe, pentru care nu a putut face dovada provenienţei.
Pentru abaterea constatată, persoana fizică a fost sancționată cu amendă în cuantum de 5000 lei, dispunându-se totodată măsura confiscării întregii cantități de fasole boabe, in valoare de 1.022 lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor