logo
RNTV Live

Razie de amploare în Vălenii de Munte. Vezi ce au căutat poliţiştii

razie de amploare
Mihai Constantinescu

Polițiști de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, rutieri, de ordine publică, criminaliști și din cadrul Poliției Vălenii de Munte ajutaţi de jandarmi și specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, ai Direcției Silvice și ai Gărzii Forestiere Prahova au efectuat o razie pe raza orașului și a comunelor arondate acestuia.

Au fost verificați nouă agenți economici, legitimate 144 de persoane, controlate 94 de autovehicule și a fost constatată o infracțiune rutieră. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 166.430 lei.

De asemenea, polițiștii au confiscat cantitatea de 62,07 m3 material lemnos, în valoare totală de 16.761 lei, precum și alte bunuri alimentare și nealimentare, în cuantum de 1.105 lei.

sursa IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor