logo
RNTV Live

VIDEO/ Reacția lui Băsescu la adresa liderului de la Chișinău: “Ca la comuniștii de nădejde, până nu va fi un judecător care i-a jurat lui credință, n-o să se lase!”

Luiza Toboc

În prima ședință de judecată a procesului dintre Traian Băsescu și Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, privind anularea decretului de retragere a cetățeniei moldovenești în cazul fostului președinte al României,  a fost înaintată o cerere de recuzare a magistratului de caz.

Lideul de la Chișinău  a invocat faptul că prin admiterea cererii de suspendare a decretului care-i anula cetățenia moldovenească lui Traian Băsescu, judecătorul s-a antepronunțat pe fondul cauzei.

Reacția lui Băsescu nu a întârziat să apară. ” Ca la comuniștii de nădejde, până nu va fi un judecător care i-a jurat lui credință, acest Dodon n-o să se lase ” a fost declarația pe care a făcut-o fostul președinte de stat pentru republikanews.

Următorul termen de judecată în procesul Băsescu – Dodon va fi stabilit de un alt magistrat.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor