logo
RNTV Live

Reacții la înregistrarea prezentată de Republikanews! „Ca niște interlopi care-și împart curvele pe centură”

scandal cl
rnews

După ce Republikanews a prezentat în exclusivitate o înregistrare audio din ședința Consiliului de Administrație a Clubului Sportiv Municipal Ploiești, ploieștenii au reacționat și au sancționat dur modul în care unii dintre consilierii locali înțeleg să facă administrație publică. Vă prezentăm câteva din comentariile apărute în urma publicării înregistrării audio, cu mențiunea că, pe alocuri, expresiile folosite sunt extrem de dure:
„Ar trebui sa iesim in strada ca la Bucuresti”
„Mizerabili!”
„Ca la piața!?!?(hale”)
„La TCE???A???Mama lor de nesimtiti imputiti , dar ce e TCe-ul???cloaca voastra de unde sa sugeti?!!Fi-v-ar creierii ai dracului sa va fie , asa se dau posturile???Nu v-ar fi rusine sa va fie , porci ordinari care conduceti urbea asta … de aia a ajuns orasul unde a ajuns… de oamenii care -l conduc!”
„Doamne…. Nu îmi vine sa cred…”
„Poate se autosesizează cineva…!”
„Bă, nea Sârbu ăsta și doamna aceea de la Economic… ce caută în funcții? Băi, Dobre… ascultă înregistrarea asta… Că tu ești primarul Ploieștiului, nu Sârbu…”
„Dacă nu era un clip cu descriere, ați fi putu crede foarte ușor că de fapt e vorba despre niște interlopi care-și împart curvele pe centură? Cred că da. Și nu mă refer la miza în sine a discuției, ci la modul în care ea este purtată… Oameni pentru care mai mult de două fraze legate aduc păr alb la tâmple și transpirație rece pe spate, conduc un oraș precum PLOIEȘTIUL!!!”
„Se discuta acolo (tocmesc) ca la piata sau mai degraba ca la OBOR . Oricum nu ineleg cine este principalul vinovat de situatia create.Bine cel putin ca s-a rezolvat cu echipele de handbal , chiar daca meciurile din EHF ale fetelor raman o Trista amintire . Nu stiu daca puteau trece inca un tur dar important ar fi fost sa joace ..”
„Mda… astia sunt boii nesimtiti care ne flutura promisiuni in campanie. Iar cei care-i voteaza… vai mama lor!..”
„Tipic romaneste ! Mi-e scarba de toata clasa politica”
„Dimineata am zis ca toata manevra de acum este menita sa il inlature pe Cezar Stoichiciu de la CSM. Mai mult, acum vreo doua luni i-am spus lui ca situatia va ramane blocata atata timp cat este el in functie. Am avut dreptate. Copii, asta ati ales. Ascultati bine discutia. Acolo vorbesc niste consilieri locali pusi de voi pe scaune.”
„Exact ca niste mafioti(interlopi), isi impart Ploieştiul…RUŞINE NESIMTITILOR!!!!”
„Deci, care va să zică, madam Nicoleta Crăciunoiu face jocurile PNL. Este aservită/înregimentată politic, ori funcționarii publici, după umila mea știință, în exercitarea atribuțiilor de serviciu nu au voie să facă politică. Să o întrebăm atunci cum a dat aviz pentru alocarea de fonduri pentru spectacolul cu grupurile Holograf și Carla’s Dreams??? Domnule primar Dobre, sunteți pe recepție? Aveți de dat o explicație, public. Sau aflăm răspunsul de la DNA? Rămâne la aprecierea dvs!!! Valabil și pentru Nicoleta Crăciunoiu…”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor