logo
RNTV Live

Reacțiile cititorilor la posibila candidatură a lui Petre Roman în Prahova: „Crede că scapă de dosarul mineriadei în felul asta?”

petre_roman
rnews

Articolul Republikanews referitor la o probabilă candidatură a lui Petre Roman pe listele PNL Prahova a reușit să stârnească o adevărată furtună pe Facebook. Zeci de cititori și-au exprimat opiniile, iar acestea nu sunt deloc măgulitoare la adresa fostului prim-ministru. Vă prezentăm doar câteva dintre mesaje, exact așa cum au fost formulate de cititori, cu mențiunea că vocabularul folosit este, în unele cazuri, deosebit de dur:

„Așa va pierde PNL alegerile parlamentare , pe mâna dl Petre Roman. Candidatul ar trebui să fie prahovean.”

„Cat tupeu are tradatorul asta!? Trebuie bagat in UZUC, in 1MAI,SI SA-L VOTEZE CINE A MAI RAMAS INTRE “FIERUL VECHI”. Puslamaua dracului! Acum, daca Mosul Qintus nu se mai baga, pnl-ul a ajuns populat de tradatori de neam si tara, ca si celelalte jeguri de partide. Eu, pentru ca-i “iubesc” si-i “respect” pe toti, pe toti am sa-i votez”

„Cine dracu a mai scos si molia asta de la naftalina?”

„Nu avem nevoie de un asa reprezentant!”

„Mai bine s-ar duce senator la papuasi (dar cred ca nici aia nu-l vor )”

„Crede ca scapa de dosarul mineriadei in felul asta ??!”

„Stiti cind o sa-l votez eu pe ăsta ??? Cind o sa-mi vad ceafa , fara sa folosesc oglinda… ADICA NICIODATA !!!!!!”

„Ce ma????asta nu sta la pensie??? ce mai cauta ???bani, infuienta,???”

„Ce sa mai caute în parlament????la pensie.din aia grasa.să poată veni poate unul cu MINTE si care poate să si facă ceva pt țară asta frumoasă.inainte de a îi lasă pe dobitocii ăștia sa defriseze toată verdeață tarii”

„Cum sa votez PNL-ul când îl pui pe lista la Ploiesti pe omul care este mânjit cu sângele manifestanților din Piața Universitatii!”

„Toti cei care au epuizat optiunile politice, ajung la PNL. Pacat de traditia partidului. Fauritorii lui se invartesc in morminte”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor