logo
RNTV Live

Record absolut. O scrisoare a ajuns în aceeaşi localitate după două săptămâni

poştaş
Mihai Constantinescu

In secolul vitezei, poştaşii timişoreni dau lovitura de graţie şi vin cu recordul absolut de a livra un plic după două săptămâni de la expediere. Culmea, scrisoare nici măcar nu trebuia să ajungă prea departe, ci chiar în aceeaşi localitate.

Plicul buclucaş conținea invitația la un vernisaj, iar organizatorii au crezut că va ajunge în cel mult trei zile la destinaţie. A fost pus la poştă pe data de 30 mai şi ajuns pe 14 iunie.

„Le-am dus în 30 la poștă. Ne-ar fi plăcut să fie mai multă lume decât a fost alături de noi, dintre cei invitați. Iar faptul că ajuns după două săptămâni la destinatari, ne-a furat practic două săptămâni din expoziție”, spune Mona Isabela Petzek, directorul Centrului Cultural German din Timișoara.

Se pare că cel care a primit scrisoarea cu întârziere nu este singurul care a pierdut evenimentul. Organizatorii spun că niciuna dintre persoanele invitate la vernisaj nu a primit la timp plicul.

Reprezentanţii Poştei dau vina pe zilele libere din acea perioadă. Între 1 şi 5 mai la nici un oficiu poştal nu s-a lucrat.

citeşte mai multe aici http://www.digi24.ro/stiri/economie/companii/doua-saptamani-pentru-ca-un-plic-sa-ajunga-in-acelasi-oras-743944

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor