logo
RNTV Live

Regele Charles al III-lea urmează să-și reia activitățile publice, iar medicii au caracterizat evoluția stării sale de sănătate ca fiind “foarte încurajatoare”

download
Constantin Corina

Regele Charles va reveni la activitățile sale publice începând de marțea viitoare. Potrivit Palatului Buckingham, medicii săi au descris progresul sănătății sale de la anunțul diagnosticului de cancer ca fiind “foarte încurajator”

Potrivit unui comunicat emis de Palatul Buckingham, “Majestatea Sa Regele își va relua curând activitățile publice după o perioadă de tratament și recuperare în urma diagnosticului de cancer”. Medicii săi au descris progresele făcute până în prezent ca fiind “foarte încurajatoare” și rămân “optimiști” în ceea ce privește procesul său de vindecare, a adăugat un purtător de cuvânt al palatului, conform Agerpres.

Cu toate acestea, angajamentele publice vor fi adaptate în mod corespunzător pentru a minimiza riscurile pentru recuperarea regelui. Este planificat ca, marțea viitoare, regele și soția sa, Camilla, să viziteze un centru de luptă împotriva cancerului, unde se vor întâlni cu echipe medicale și pacienți.

Deși cuplul imperial japonez a asistat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022 la Londra, acesta este așteptat să efectueze o vizită de stat la sfârșitul lunii iunie la invitația Regatului Unit.

Regele Charles și regina Camilla nu vor urma un program de vară complet, iar aparițiile lor publice vor fi planificate în conformitate cu recomandările medicilor, conform precizărilor purtătorului de cuvânt al Palatului Buckingham.

În timp ce prima aniversare de la încoronarea regelui Charles al III-lea și a reginei Camilla se apropie, “majestățile lor rămân profund recunoscătoare pentru expresiile de bunătate și urările de bine primite din întreaga lume în timpul momentelor atât de bune, cât și a provocărilor de anul trecut”, se arată în comunicat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor