logo
RNTV Live

Reprezentanţii primăriei Buşteni în alertă. Vezi de ce

Urșii nu mai au loc în munți
Mihai Constantinescu

Vizite nocturne din partea urşilor

Reprezentanţii primăriei Buşteni în alertă. Aici, oamenii primesc vizite speciale în fiecare seară. Este vorba despre două ursoaice care vin întotdeuna însoţite de puii lor. Ca într-o adevărată familie, cei cinci pui, protejaţi de cele două ursoaice, au locurile lor unde vin seară de seară în căutarea mâncării.

Până în acest moment vizitele nocturne nu au înregistrat incidente. Se pare că nu o singură  dată animalele au fost văzute şi pe timpul zilei. Turiştii şi localnicii se tem pentru viaţa lor. Au alertat primăria.

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/da-vom-ucide-toti-ursii-vostri-toate-pasarile-deltei-toti-cocosii-de-munte-si-toti-mistretii-sunteti-o-tara-ieftina-cu-conducatori-ieftini-mesajul-unui-britanic-pentru-romani/

Se pare că locul preferat al uşilor ar fi zona de lângă Casa memorială „Cezar Petrescu” sau pe la ghenele de gunoi. Aici au fost observaţi în repetate rânduri, căutând mâncare.

Locuitorii au depus la sediul primăriei o serie de reclamaţii pentru a se lua  măsurile necesare pentru prevenirea unor eventuale atacuri.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor