logo
RNTV Live

Republikanews, acreditată oficial la Miami Open!

crandon_park_tennis_center
Cristian Anghelescu

Al doilea turneu de tenis de câmp WTA din seria Premier Mandatory, Miami Open, se desfășoară în perioada 21 martie – 2 aprilie pe Crandon Park Tennis Center din Miami.

Din partea redacțiilor din țara noastră, Republikanews este acreditată oficial la competiție alături de Digi Sport și va transmite în timp real rezultate și imagini de la această mare gală a sportului alb.

Cea mai titrată sportivă a României, Simona Halep, nu ar trebui, în mod normal, să aibă probleme în primul meci de la Miami, programat mâine în turul al doilea al competiției, ea urmând a o întâlni pe Naomi Osaka, după ce nipona a trecut în prima rundă de slovaca Kristina Kukova, cu 6-2, 6-3.

Proxima întâlnire a unei sportive din țara noastră va avea loc în această seară, de la ora 23:00, atunci când Sorana Cârstea o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova după ce, în precedentul tur, a învins-o pe campioana olimpică Monica Puig (Porto Rico).

Vom reveni cu materiale foto de la antrenamente și din timpul meciurilor.

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor