logo
RNTV Live

RepublikaNews a avut dreptate. Raul Petrescu va fi pus şef la RASP. Concursul de ocupare a postului, doar o formalitate

De la TV la RASP. Raul Petrescu este noul director al RASP.
rnews

Raul Petrescu ţine cu orice preţ să ajungă la conducerea RASP-ului

RepublikaNews a avut dreptate. Raul Petrescu va fi pus şef la RASP. Concursul de ocupare a postului, doar o formalitate.  Se pare că tema primită de Consiliul de administraţie al Regiei, de favorizare a candidatului RAUL PETRESCU, merge ca pe roate.

Prima etapă a concursului s-a finalizat fără să-l pună în dificultate pe candidatul Raul Petrescu. În cursa finală pentru funcția de director al RASP au rămas doi candidaţi. Este vorba despre actualul director interimar,Vasile Ionescu, și Raul Petrescu, fostul viceprimar al Ploieștiului. Ambii au fost declarați admiși.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/surse-raul-petrescu-director-la-rasp-la-comanda-partidului/

Următoarea etapă de selecţie va avea loc pe 1 noiembrie 2017.

Cine este RAUL PETRESCU?

 Raul Petrescu este fost viceprimar al Ploieștiului, condamnat definitiv într-un dosar penal, într-un dosar de trafic de influenţă.   A activat prima dată în PSD, dar după ce a pierdut niște alegeri interne și a văzut că nu primește nicio funcție de conducere, s-a mutat la partidul lui Dan Diaconescu (PPDD).

Încet, încet, Petrescu s-a reprofilat și s-a apucat de presă, fiind moderator al unei emisiuni la Prahova TV, televiziune controlată de mogulul Sebastian Ghiță, cu care a fost coleg de partid în PSD și în PRU.

RepublikaNEWS va urmări în continuare modul în care se va desfăşura concursul la RASP şi totodată vom vedea dacă oameni cu vechime în acest domeniu vor fi daţi înapoi de criteriile politice.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor