logo
RNTV Live

Republikanews, în topul preferințelor cititorilor!

image
Cristian Anghelescu

Așa cum am anunțat la momentul debutului aventurii pe pământ american, vreme de aproape două săptămâni, mai precis în perioada 21 martie – 2 aprilie, redactorii Republikanews se regăsesc printre acreditații oficiali la Miami Open 2017.

a b cAceștia s-au numărat, la Crandon Park Tennis Center din Miami, printre zeci de jurnaliști ai celor mai galonate instituții de presă la nivel mondial, având posibilitatea să transmită tuturor prahovenilor – și nu numai! – imagini pline de substanță și emoție de la antrenamente, meciuri sau conferințe de presă!

Un maraton de 11 zile care a culminat cu un adevărat record pentru noi,   peste 40 000 de oameni urmărind filmările „live” făcute de către colegii noștri  la Miami în timpul meciului Simonei Halep cu britanica Johanna Konta!

Reamintim, Republikanews a fost singurul site local acredidat Miami Open 2017 iar cei care au urmărit filmările și postările de la fața locului au fost cetățeni din toate zonele României!

Potrivit statisticilor, atât de tânărul site www.republikanews.ro se află în topul preferințelor cititorilor aflați pe rețelele de socializare, pagina REPUBLIKA însumând nu mai puțin de 24.000 de fani⁠⁠⁠⁠!

Vă mulțumim! Și încercăm să nu… dezamăgim!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor