logo
RNTV Live

Un prahovean a introdus o “reţetă nouă” pentru “împinge tava”. Restaurantele de fiţă, în pericol

Împinge tava."Împinge tava", varianta prahoveană/ susa foto wall-street.ro
Mihai Constantinescu

“Împinge tava”, varianta prahoveană

La 43 de ani, prahoveanul Mircea Petre se poate mândri cu o afacere care rezistă în faţa marilor competitori de pe piaţa din Capitală, din 2008. Deţine două restaurante tip “împinge tava” unde se mănâncă sănătos. Clienţii apreciază atât de mult calitatea mâncării servite, încât au ajuns să fie o concurenţă şi restaurantelor de fiţă.

Un prahovean a introdus o “reţetă nouă” pentru “împinge tava”. Dar pentru asta a fost nevoie de multă muncă şi sacrificii. Prahoveanul Mircea Petre a povestiti pentru wall-street.ro că nu a fost uşor. Probleme s-au invit la tot pasul. Dar a ştiut cum să se adapteze, să păstreze calitatea pe primul plan şi astfel să reziste pe piaţă.

De la afaceri cu fructe şi legume la “împinge tava”

În urmă cu 25 de ani a venit în Bucureşti. La acel moment se ocupa, împreuna cu sora sa şi cumnatul, de vânzarea de fructe şi legume în diferite pieţe din Capitală. La un moment dat a încercat o colaborare cu un restaurant, după care s-a reîntors la afacerea cu legume i fructe. A fost momentul când a simţit că pe piaţă lipseşte ceva şi a pus bazele afacerii pe care o dezvolată şi astăzi.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/fiscul-luat-pe-sus-nuntasii/

“Mâncam foarte prost în zonă. Aşa mi-a venit ideea unui restaurant cu servire rapidă, cu mâncare de calitate şi sănătoasa, care lipsea. În februarie 2008 deschideam business-ul actual. În cazul în care nu mergea aveam pregătite şi aparate pentru shaorma. Grătarul era acolo şi vedeau clienţii că e tot proaspăt. Am început cu ciorbe, cu ardei copţi, varză, orez, mâncăruri aparent banale, însă cu gust. Aveam 5 angajati, cu tot cu mine”, a declarat Mircea pentru wall-street.ro.”

Nu a fost uşor. A trebuit să facă faţă tuturor problemelor apărute. De la lipsa de personal, la relocarea afacerii din Piata Floreasca pentru a “face loc” unui magazin Mega Image.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/unun-nou-restaurant-in-ploiesti-vezi-ce-surprize-are-pentru-tine/

În prezent, în cele două locaţii lucrează aproximativ 20 de angajaţi. Zilnic, aproximativ 150 de persoane vin să mănânce bucatele gătite în bucatăriile prahoveanului dintr-un singur motiv: SUNT DE CALITATE.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa wall-street.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor