logo
RNTV Live

Revenire uluitoare a lui Halep, în sferturi la Miami!

2017 Australian Open – Previews
Cristian Anghelescu

Două ore și zece minute, atâta i-a trebuit Simonei pentru a se impune în fața Samanthei Stosur, după ce a câștigat un meci ce părea ca și pierdut pierdut!

Românca s-a calificat, totuși, în sferturile de finală de la Miami Open, victoria cu 4-6 7-5 6-2 venind după un prim set în care a făcut prima break-ul dar a cedat neverosimil patru game-uri consecutive și implicit setul!

Nici în actul secund nu s-a regăsit prea repede, Stosur punându-și în valoare forehand-ul ei extrem de puternic. Parcă de nicăieri, când scorul era 5-2 pentru australiancă, Halep s-a regăsit formidabil, și-a făcut serviciul și a recuperat un break, iar apoi, pe serviciul ei, a salvat și o minge de meci a adversarei!

Nimic nu a putut-o opri să-și adjudece setul și, în decisiv, meciul, calificându-se formidabil în sferturile de finală, acolo unde o va întâlni pe Johanna Konta, învingătoare cu 7-5 6-1 în fața britanicei Larei Arruabarrena.

Dacă va trece și de aceasta, Halep va reveni pe locul patru în clasamentul WTA, urmând să o depășească pe Dominika Cibulkova.

Românca și-a asigurat, deja, un cec de 146.575 dolari și 215 puncte WTA.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor