logo
RNTV Live

#Rezistența în cătușe. România fără penali, pusă la pământ

fara penali
Ciprian Radu

#Rezistența cu cătușe

Imaginea aceasta este reprezentativă. Emblematică. Un IT-ist asociat la o firmă cu 40 de angajați este încătușat și târât pe asfalt de jandarmi. Omul nu e băut, cum au fost sute dintre cei veniți cu autocarele acum două săptămâni la București. Nu s-a dat suficient de repede la o parte când au venit jandarmii. Și are un tricou #fără penali.

Este imaginea care – sunt convins – îi face deosebită plăcere lui Dragnea. Îi încântă pe senatorii și deputații dați sau nu cu mir pe frunte care au norocul de procese suficient de lungi cât să treacă modificarea codurilor penale.

 

IT-istul din poză asigură, împreună cu asociații lui, salariile pentru 40 de oameni. Din munca lui, mai ține în spate câțiva jandarmi, ca cei care l-au încătușat, și încă și mai mulți asistați social, dintre cei îmbrăcați în alb și aduși la miting.

#Rezistența trebuie încătușată, târâtă pe asfalt, aruncată în dubă, arestată, amendată.

Dar, apoi, eliberată!

După ce și-a primit lecția, România anti-penală trebuie lăsată să se întoarcă la muncă.

Să producă bani pentru salariile jandarmilor, ale funcționarilor candy-crush, pentru pilele din sistemul bugetar, pentru indemnizațiile senatorilor și ale deputaților, pentru pensiile speciale, pentru cei care nu au muncit în viața lor o zi, pentru ajutoarele de stat ale leneșilor și bețivilor cu drept de vot.

 

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor