logo
RNTV Live

Rezultatele înregistrate miercuri seară în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor

UEFA-Champions-League-Logo
Cristian Anghelescu

Atletico Madrid, finalista ediției trecute, a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 1-0, aseară, pe stadionul ”Vicente Calderon”, într-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la fotbal.

Echipa antrenată de Diego Simeone s-a impus prin golul marcat de belgianul Yannick Ferreira-Carrasco (35). Madrilenii, care au câștigat și în dubla cu Bayern din semifinalele ediției precedente, au ratat și un penalty, prin francezul Antoine Griezmann (min. 84).

Fundașul român Cosmin Moți a ratat un penalty pentru campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, în meciul cu Paris Saint-Germain, pierdut cu 1-3 la Sofia.

Ludogoreț a deschis scorul prin Natanael (16), Blaise Matuidi a restabilit egalitatea înainte de pauză (41), iar apoi PSG a trecut în avantaj grație reușitei lui Edinson Cavani (56). Trei minute mai târziu, Moți a avut șansa de a egala (59), dar portarul Areola a apărat șutul său din punctul cu var, pentru ca un minut mai târziu Cavani să închidă tabela. Moți a jucat tot meciul la Ludogoreț, iar Claudiu Keșeru a intrat în minutul 88, în locul lui Wanderson.

Andrei Prepeliță a intrat în minutul 90 la FC Rostov în meciul cu PSV Eindhoven (2-2), în locul lui Dmitri Poloz, autorul celor două goluri ale gazdelor. PSV a ratat un penalty, prin mexicanul Guardado, în min. 57, la scorul de 2-2.

FC Barcelona s-a impus cu 2-1 la Moenchengladbach, după ce a fost condusă de Borussia cu 1-0, prin golul lui Thorgan Hazard. În celălalt meci al grupei, Celtic și Manchester City au terminat nedecis, 3-3, după ce scoțienii au condus în trei rânduri. Raheem Sterling (City) a marcat în ambele porți.

Rezultatele și marcatorii:

Grupa A

Arsenal Londra – FC Basel 2-0; A marcat: Theo Walcott 7, 26.

Ludogoreț Razgrad – Paris Saint-Germain 1-3; Au marcat: Natanael 16, respectiv Blaise Matuidi 41, Edinson Cavani 56, 60.

Grupa B

Beșiktaș Istanbul – Dinamo Kiev 1-1; Au marcat: Ricardo Quaresma 29, respectiv Viktor Țigankov 65.

SSC Napoli – Benfica Lisabona 4-2; Au marcat: Marek Hamsik 20, Dries Mertens 51, 58, Arkadiusz Milik 54 – penalty, respectiv Goncalo Guedes 71, Eduardo Salvio 86.

Grupa C

Borussia Moenchengladbach – FC Barcelona 1-2; Au marcat: Thorgan Hazard 34, respectiv Arda Turan 65, Gerard Pique 74.

Celtic Glasgow – Manchester City 3-3; Au marcat: Moussa Dembele 3, 47, Raheem Sterling (autogol) 20, respectiv Fernandinho 12, Raheem Sterling 28, Nolito 55.

Grupa D

Atletico Madrid — Bayern Munchen 1-0; A marcat: Yannick Ferreira-Carrasco 35.

FC Rostov – PSV Eindhoven 2-2; Au marcat: Dmitri Poloz 9, 38, respectiv Davy Proepper 14, Luuk de Jong 45.

sursa foto: uefa.com

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor