logo
RNTV Live

Roberta Anastase către Dobre: “Elevii ploieșteni merită (…) să circule cu mijloace de transport nepoluante, de ultimă generație”

2012_10_09_roberta_anastase_1_rsz
Mihai Constantinescu

Roberta Anastase către Dobre: “Elevii ploieșteni merită (…) să circule cu mijloace de transport nepoluante, de ultimă generație”

  

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a fost felicitat de către deputatul Roberta Anastase pentru achiziţia de noi autobuze performante:

” Vă felicit pentru că ați reușit să aduceți al doilea lot de autobuze nepoluante în Ploiești.

Demersul dumneavoastră se încadrează în procuparea noastră comună pentru situația stării de sănătate a comunității afectată de poluarea masivă din orașul nostru.

Cred că odată cu aducerea în oraș a noului  lot de 8 autobuze este momentul cel mai potrivit  pentru alocarea a cel puțin unuia dintre acestea pentru transportul elevilor.

Domnule Primar,

 

Vă reamintesc că, în urmă cu un an, am promovat o inițiativă legislativă privind asigurarea transportului elevilor în condiții decente și de siguranță.

Lipsa resurselor a întârziat demararea unui astfel de proiect în Ploiești , el dovedindu- se a fi unul de succes în oraşe precum București, Cluj și Brașov unde  s-a reușit deja înființarea liniilor speciale pentru elevi.

Sunt convinsă ca sunt în asentimentul dumneavoastră când spun că și elevii ploieșteni merită să se bucure de o asemenea facilitate, merită să circule cu mijloace de transport nepoluante, de ultimă generație” , aîncheiat deputatul Roberta Anastase.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor