logo
RNTV Live

România, redescoperită de turiştii străini prin intermediul Văii Prahovei. Vezi ce i-a atras ca un magnet pe vizitatorii de peste hotare

sursă google image
Mihai Constantinescu

Prahova, în topul destinaţiilor preferate de turiştii străini

România, redescoperită de turiştii străini prin intermediul Văii Prahovei. Numărul vizitatorilor de peste hotare, în creştere în perioada mai-septembrie 2017, cu 30% faţă de anul trecut.

Valea Prahovei rămâne în continuare în topul destinaţiilor preferate de turiştii români dar şi de  străini. Dovadă stau cifrele care pentru perioada mai-septembrie 2017 arată o creştere cu 30 %. Anul acesta au vizitat județul nostru peste 31.000 de turiști străini, față de 23.000 anul trecut.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/piramida-ca-in-egipt-aici-in-prahova/

Turişii au preferat stațiunile Sinaia, Bușteni și Azuga unde au vizitat Castelul Peleș, Castelul Cantacuzino, mănăstiri, muzee și diferite expoziții. Pe placul vizitatorilor de peste hotare au fost şi traseele montane de diferite dificultăți. Nu au ratat nici nenumărate festivaluri și concerte. 

“Per total a fost o vară reuşită  în Prahova. Faptul că numărul de turiști străini este în creștere ne bucură și reprezintă o dovadă clară că a crescut calitatea serviciilor oferite de operatorii din industria turistică, eforturile noastre de promovare începând sa dea roade. Ne pregătim acum de sezonul de iarnă, cu schi, zăpadă, sporturi de iarnă şi evenimente importante de promovare a turismului Prahovean” a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

sursa Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor