Românii care trăiesc şi muncesc în străinătate dar şi cei care primesc bani de peste hotare, obligaţi să-i împartă cu STATUL! În caz contrar, sunt aplicate amenzi uriaşe

Românii care trăiesc şi muncesc în străinătate dar şi cei care primesc bani de peste hotare, obligaţi să-i împartă cu STATUL! În caz contrar, sunt aplicate amenzi uriaşe.

Toţi cetăţenii care trăiesc şi câstiga bani în afara ţării, precum şi cei care stau în România, dar au venituri din străinătate, trebuie să îşi plăteasca impozitul pe venit în România, altfel vor plăti amenzi de până la 500 de lei.

Legislatia din ţară prevede ca persoanele fizice care au obţinut în 2016 venituri în afara ţării să le declare Fiscului pentru impozitare până la data de 25 mai 2017.

impozitate vor fi veniturile obţinute din profesii liberale, activităţi de producţie, comerţ şi prestări servicii, valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală, cedarea folosinţei bunurilor s.a.

sursa stirile kanald.ro

sursă foto realitateaoltului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad Invitatul acestei zile, la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”, a fost Cristi Vlad, președintele Petrolului. Una dintre temele...