logo
RNTV Live

Românii plătesc scump campania lui Liviu Dragnea. Deputatul PMP Cătălina reacționează

Referendumul constituțional
Daniel

Deputatul PMP, Cătălina Bozianu: „Inflația de 5,2 la sută – prețul plătit de români pentru strategia electorală a lui Liviu Dragnea”

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, susține, într-o declarație politică, faptul că  inflația de 5,2 la sută, înregistrată, potrivit datelor INS, între aprilie 2017 și aprilie 2018,  reprezintă „prețul plătit de români pentru strategia electorală a lui Liviu Dragnea”.

„Este o inflație record, fără precedent în ultimii cinci ani. Este, în același timp, o știre pe care cei mai mulți dintre români au aflat-o, în ultimele luni, la fiecare drum prin magazine. Este, în fine, cea mai dură sentință dată incompetenței economice a guvernării PSD. Cu atât mai dură, cu cât această sentință o pronunță un judecător imposibil de combătut: economia reală”, susține Cătălina Bozianu. Potrivit deputatului PMP, inflația de 5,2% „este rezultatul mituirii de către PSD a aparatului bugetar cu salarii mărite în pripă, fără a ține cont de efectele economiei reale”. Cătălina Bozianu spune că, deși funcționarii trebuie bine plătiți pentru a da randament în munca lor, acest lucru nu trebuie realizat cu prețul destabilizării economiei naționale.

„Prin creșterea exorbitantă a prețurilor unor produse de bază, precum energia electrică sau alimentele, ca efect al majorărilor salariale pentru bugetari, Liviu Dragnea și PSD impun, practic, un bir indirect asupra celorlalți membri ai societății. Salariile majorate ale unor bugetari sunt suportate, astfel, indirect, de mediul privat și de pensionari. Adică, de oamenii care produc plus-valoare reală în România, precum și de oamenii cărora statul le-a garantat, fie și declarativ, o bătrânețe cât mai liniștită”, consideră deputatul PMP de Prahova, care, prin declarația sa politică îi avertizează pe cei de la PSD că, deși românii plătesc acum prețul strategiei electorale a lui Liviu Dragnea, „Liviu Dragnea și PSD vor plăti anul viitor, la urne”.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor