logo
RNTV Live

S-a decis restricționarea căilor de acces pietonal și rutier în zona stadionului “Ilie Oană” din Ploiești

FOTBAL:INAUGURARE STADION ILIE OANA PLOIESTI (23.09.2011)
Erika Stoica


Restricții de acces în zona stadionului “Ilie Oană” din Ploiești pentru meciul FC Petrolul Ploiești vs. AFC Botoșani

Astăzi, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Clubul Sportiv Petrolul 52 referitoare la restricționarea căilor de acces pietonal și rutier în zona stadionului “Ilie Oană” din Ploiești. Aceste restricții, care vor fi în vigoare până la ora 20:00, afectează străzile Stadionului, Alexandru Vlahuță și Mihai Bravu.

Această măsură a fost impusă în contextul desfășurării unui meci oficial din cadrul Ligii 1 între echipele FC Petrolul Ploiești și AFC Botoșani. Federația Română de Fotbal și Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova “Colonel Alexandru Enescu” au stabilit condiții stricte pentru desfășurarea în siguranță a acestui eveniment sportiv.

Meciul este programat să înceapă astăzi la ora 17:30, iar restricțiile de acces au fost impuse pentru a asigura fluidizarea traficului și pentru a facilita accesul suporterilor și al celor implicați în organizarea partidei.

Reamintim cetățenilor să evite zona afectată de restricții în intervalul menționat și să respecte indicațiile forțelor de ordine prezente în zonă. Scopul acestor măsuri este garantarea unui eveniment sportiv organizat în condiții de siguranță și ordine publică.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor