logo
RNTV Live

Un prahovean s-a dus la o agenția poștală şi nu s-a mai întors acasă. Apelul poliţiştilor

dispărut
Mihai Constantinescu

Un prahovean s-a dus la o agenția poștală şi nu s-a mai întors acasă. Apelul poliţiştilor

Marți, 26 noiembrie, a. c., în jurul orei 21:00, Secția de Poliție Rurală nr.1 Apostolache a fost sesizată despre faptul că numita TRIFAN LAURA MILICA, în vârstă de 40 de ani, ar fi plecat de la locuința sa din comuna Chiojdeanca, și nu a mai revenit până la acest moment.

Se pare că aceasta ar fi plecat în cursul zilei de 26 noiembrie, cu intenția de a se deplasa la agenția poștală din localitate.

Semnalmente:

1,55 metri înălțime, aprox. 59 kg, constituție astenică, păr negru, tuns scurt, până la nivelul urechilor, ten închis, cu pilozitate la nivelul buzei superioare.

La momentul dispariției purta pulover pe gât de culoare albă, pantaloni tip trening de culoare albă, geacă tip trening de culoare albă, având dungi negre verticale pe mâneci.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-a-fost-dat-disparut-apelul-politistilor-catre-populatie/?fbclid=IwAR2cYmrvuqYa5Dv6k16-bT64qb-X6npYky1rVSDHRw9SJ1SQeYnmuP4xxHg

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor