logo
RNTV Live

S-a instalat nebunia la Autogara Sud Ploieşti. Cozile la microbuze sunt interminabile. Vezi ce se întâmplă

Autogara Sud Cozi interminabile la Sud Ploieşti
Mihai Constantinescu

Cozi interminabile la Sud Ploieşti

S-a instalat nebunia la Autogara Sud Ploieşti. Cozile la microbuze sunt interminabile. Cei care au vrut în această dimineaţă să ia trenul spre Bucureşti au avut surpriza să constate că nu pot face acest lucru.

Trenurile nu circulă. Imediat oamenii s-au grăbit să găsească soluţii rapide pentru a se deplasa. Oamenii sunt disperati sa ajungă la serviciu, aşa că nu îşi permit să întârzie. Cozile la Autogara Sud Ploieşti au devenit interminabile.

Vinovat pentru situaţie este un blocaj din zona Buftea.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE

Un cititor republikanews.ro, aflat la această oră într-un tren care trebuia să ajungă la Bucureşti, a aflat din ziarul nostru on-line motivul blocajului.

“Am plecat cu trenul ora 5,12. Acum este 8.30 şi încă nu am ajuns la Bucureşti. Am aflat de pe internet ce se petrece. Nimeni nu ne-a spus nimic. Nu am ştiut ce să explic şefilor mei de la servciu. Este bătaie de joc; a spus pentru republikanews.ro un ploieştean”

UPDATE

Trenurile nu au circulat în acestă dimineaţă pentru că la Buftea a ars un tablou electric.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor