logo
RNTV Live

S-a întâmplat şi în Prahova. 300.000 de lei și 1,3 kilograme de bijuterii aur, furate prin Metoda „Împrietenire”

Metoda „Împrietenire”
Mihai Constantinescu

Metoda „Împrietenire” face ravagii

S-a întâmplat şi în Prahova. 300.000 de lei și 1,3 kilograme de bijuterii aur, furate prin Metoda „Împrietenire”.

Metoda „Împrietenire”!Iată planul bine pus la cale de către o grupare infracţională pentru a pătrunde în casele oamenilor şi pentru  a pune mână pe bani şi bunurile de valoare.

Membrii grupării care era din Galați, Brăila și Tulcea ajungeau în casele oamneilor după ce le spuneau că le oferă diferite produse gratuite. Prietenoşi şi cu vorbele la ei, aceştia reuşeau uşor să le câştige încrederea victimelor. Astfel, misiunea lor de a pune mâna pe bani şi bijuterii devenea floare la ureche.

Din noimebrie anul trecut până în prezent aceştia au reuşit să dea nu mai puţin de 33 de lovituri. Au strâns astfel 300.000 de lei și 1,3 kilograme de bijuterii aur.

Metoda a fost folosită pe persoane din Prahova, Constanța, Brăila, Vâlcea, Argeș, Cluj, Brașov, Sibiu, și București, motează Digi24.ro.

Astăzi afacerea le-a fost distrusă. Poliţiştii din Constanța, cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat 17 percheziţii la cei bănuiţi de astfel de fapte.

15 persoane au fost reținute și încarcerate în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța, urmând a fi prezentate magistraților, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă, mai notează susra citată.

Foto cu caracter ilustrativ.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor