logo
RNTV Live

S-a întamplat şi in Prahova. Afaceri de mii de dolari pe zi şi oameni care şi-au pierdut averea de o viaţă în câteva secunde

Kairos Technologies. metoda de înşelătorie prezentată sub forma unei oportunităţi de afacere
Mihai Constantinescu

Kairos Technologies,metoda de înşelătorie prezentată sub forma unei oportunităţi de afacere

Kairos Technologies a ţepuit o familie din Ploieşti cu o sumă importantă de bani convingându-o că face o investiţie pe internet. Aflaţi totul despre o afacere cu profit de mii de dolari pe zi şi despre oameni care îşi pierd toate economiile cu un singur click.

O familie din Ploieşti a rămas fără economiile strânse cu greu de către cei doi soţi, după ce au aflat de la o persoană de încredere despre o oportunitate de afacere. Mai precis un prieten bun de familie le-a povestiti celor doi că a aflat de la un alt prieten cum că se pot îmbogăţi cu ajutorul firmei Kairos Technologies.

Metoda era una extrem de simplă.Tot ce trebuia făcut era să le închirieze celor de la Kairos spaţiu din calculatorul personal. Fără să bănuiască ceva, noii parteneri intră pe un teren minat. Mai precis o schemă piramidală de Network Marketing.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/s-ajuns-prea-departe-un-padurar-fost-batut-si-sechestrat-de-hotii-de-lemne/

Ce presupune schema piramidală

Schema piramidală presupune câştiguri pasive. Mai precis noul membru era obligat să achiziţioneze unul dintre pachetele de pe internet propuse de cei de la Kairos pentru a putea face bani.

Primul pachet este cel STANDARD pe care noul investitor îl cumpăra cu doar 125$. Într-un an de zile, cel care oferea spaţiul de stocare din calculatorul său ar fi primit înapoi 312$ .

Urma apoi Pachetul Silver. Achiziţionat cu 597$, ar fi adus un venit pasiv de 1492$ pe an.

Miza câştigurilor era crescută cu Pachetul Gold de 1577$ care garanta un venit de 3942$ pe an şi Pachetul Platinum de 2777$ cu un venit de 6942$ pe an. Banii ar fi trebuit să intre direct în cont. Fiecare nou membru adus aducea o răsplată în bani.

Familia din Ploieşti nu a stat pe gânduri şi a achiziţionat două Pachete Gold. Fără să semneze nici un contarct, fără să vadă pe cineva de la firmă, totul s-a realizat pe internet.

La un an de la “investiţie”, banii nu au mai ajuns în cont. Cei doi au început să facă cercetări pe internet şi şi-au dat seama că totul a fost doar o păcăleală.

Despre posibilitatea de investiţie au aflat foarte multe persoane

Omul a povestit  că sumele de bani se măreau considerabil dacă aducea noi membri.

“Din păcate am vorbit cu toate rudele mele şi cu prietenii mei. Tuturor le-am spus de oportunitatea de afacere. Noroc că nimeni nu a fost dispus să încerce cum am făcut noi. Nu ştiu de unde pot să-mi recuperez banii. Nu găsesc nimic concret despre ei. Nu ştiu unde au firma, cine este director, nimic. Am ajuns să ma cert şi cu cel de la care am aflat de afacerea asta. Ne gândim să-i dăm în judecată, dar pe cine?, a explicat pentru RepublikaNews păgubitul.

 

“Este prieten bun cu mine şi am mare încredere în el. Mi-a povestiti de oportunitatea asta de câştig, dar am fost sceptic de la început. Banii nu se câştigă aşa uşor cum spun cei de la Kairos, aşa că nu am achiziţionat nici un pachet, nici măcar pe cel de 125 de dolari. M-am gândit instant la Caritas…Am urmărit un an întreg cum evoluează lucrurile şi toate temerile mele s-au adeverit”, a povestit un prieten al păgubitului pentru RepublikaNews. 

Cine sunt cei de la Kairos Technologies

 

O simplă căutare pe internet te face să te îndoieşti foarte mult de sistemul piramidal de afacere propus de la cei de la Kairo Tehnologies.

Kairos Planet pretind să aibă sediul în Marea Britanie, dar nu se găsesc pe site informații depsre proprietarii și operatorii companiei. Din câte se pare, Kairos Technologies există în SUA și Marea Britanie doar cu numele, și că le lipsește cu desăvârșire prezența fizică.

Numele domeniului, kairosplanet.com, este setat pe privat și a fost înregistrat în 18 iunie 2014.

Un video de marketing îl identifică pe JanniCavassini ca director. Numele său nu poate fi găsit nicăieri pe site-ul companiei, notează GOANADUPABITCOIN.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor