logo
RNTV Live

S-a stabilit când va fi audiat Sebastian Ghiţă, în vederea extrădării

ghita
Mihai Constantinescu

La sfârşitul săptâmânii viitoare, mai precis în data de 19 mai, la ora 12.30, fostul parlamentar Sebastian Ghiţă va fi audiat în vederea extrădării, la Belgrad, de către magistraţii Curţii Supreme. Audierea face parte din procedura standard în vederea extrădării.

Tribunalul Prahova a amânat, vineri, pronunţarea în cazul cererii de arestare preventivă făcută de procurorii DNA Ploieşti pe numele lui Sebastian Ghiţă, în dosarul cumnatului fostului premier Victor Ponta, în care omul de afaceri este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat.

Ghiţă a dispărut în 21 decembrie 2016 şi a fost iniţial dat în urmărire naţională, după ce a încălcat termenii controlului judiciar. Pe 14 aprilie, fostul deputat a fost prins în Belgrad, Serbia. Acesta avea o înfăţişare schimbată şi documente false, de Slovenia. Era însoţit de fratele său, Alexandru Ghiţă.

sursa https://www.realitatea.net/ghita-va-fi-audiat-in-19-mai-la-belgrad-in-vederea-extradarii_2062725.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor