logo
RNTV Live

Sa va ferească sfântu’ de viermii cocalari români cu bemweu de ghiolban, intorsi acasa in concediu FOTO

rnews

Mesaj revoltător pentru românii plecați în străinătate

Cunoscut pentru mesajele dure postate pe profilul său, actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu revine în atenție cu un nou atac. De data aceasta, subiectul criticilor sunt tocmai românii plecați în străinătate.

Drama unei societăți bolnave

Acesta a criticat câteva dintre scenele înâlnite în trafic în această perioadă.  Din nefericire, actorii principali au fost tocmai acești români care au uitat brusc de unde au plecat. Bogdan Bob Rădulescu îi taxează printr-o serie de cuvinte desprinse  parcă dintr-o dramă. Mai trist insa este ca totul este o  dramă pe care  o întâlnim zilnic pe șoselele din România.

Mesajul actorului revoltat

Sa va ferească sfântu’ de viermii cocalari români cu bemweu de ghiolban, intorsi acasa in concediu ca sa ne arate ca numa’ fraierii romani si saraci ramasi in țară stau in coloana, ei depasesc si pe continua si pe dreapta si zeci de masini oprite pe drum national pentru ca ei conteaza, ei au dreptate, ei se grabesc, ei se descurca.
Daca astia sunt cei 3 milioane de romani plecati din tara, atunci dusi sa fie in p….le ma-mii lor de câcați si sa stea in strainatate pana le putrezesc hoiturile dă jmekeri acolo.
PS. Rambo asta inmaieuat e tovarashu’ lu’ spaniolu’, o coborat din Focusu’ lui de Hunedoara sa ma intrebe cine p…a lui sunt eu sa le fac poze si sa urlu la ei ca depasesc coloane?!?!
Mnezeii vostri de râme needucate care ne faceti sa ne coboram la nivelul vostru de nevertebrate si tot voi ne bateti cu experienta…

 

 

Actorul a mai fost acuzat de discriminare în trecut, așa că, de data aceasta, a completat postarea pe facebook cu un mesaj, pentru a nu generaliza ideea despre românii plecați peste hotare.

LATER EDIT. Printre cele 3 milioane de romani plecati am si neamuri faine si fosti colegi si prieteni buni. Au fost, sunt si vor fi oameni cu educatie si caracter. NU TOTI romanii plecati sunt ca asta de mai sus. Certitudinea o am din faptul ca in timpul blocajelor de ieri ne-a mai depasit un logan de Brasov, o dubita de Alba si un X3 de Satu Mare care depasea mai rau decat bmwul si pe care l-am si reclamat la politie. In Teius l-a oprit un echipaj, iar in Aiud ne-a depasit iarasi…pe trotuar. Doar ca aia s-au fofilat ca sobolanii, astia din poze au stat la scandal. Eroi, deh…

Postarea integrală aici:

 

Citește mai multe pe:

„Să vă ferească sfântu’ de cocalarii întorși acasă în concediu!” Românii din străinătate atacați dur de un actor-politician din Cluj

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor