logo
RNTV Live

Salarii uriaşe,votate în administraţia ploieşteană. Măriri din august

Salarii uriaşe Mulţi angajaţi ai primăriei şi instituţiilor subordonate primesc salarii mărite. Cine mai aşteaptă?
Mihai Constantinescu

Mulţi angajaţi ai primăriei şi instituţiilor subordonate primesc salarii mărite. Cine mai aşteaptă?

A fost agitaţie mare în ultima perioadă în administraţiile locale din ţară. Pentru că legea permite acum autoritaţilor locale să decidă singure cât o să câştige fiecare angajat, s-au pus pe mărit salarii. Exact asta au făcut şi consilierii locali din Ploieşti.. Au stabilit majorările în  ultima şedinţă de consiliu local, de vineri. A fost nevoie de cinci ore de dezbateri pentru a se stabili cu cât se majorează salariile.

Sute de angajaţi din Primărie şi din instituţiile din subordinea CL Ploieşti vor primi din luna august salarii majorate. Acestea vor fi de la 400 de euro până la 2.500 de euro brut. Cei mai mulţi bani i-au revenit secretarului municipalităţi. Acesta va pleca la sfârşit de lună cu peste 10000 de lei. Îngrijitorelele vor avea cel mai mic salariu dintre toţi, dar şi el mărit la 2261 de lei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/greva-spontana-la-spfl/

După ce vineri angajaţii SPLF au oprit lucrul şi au plecat de la birouri tocmai pentru că circulau unele zvonuri că nu vor primi şi ei bani mai mulţi la salariu, consilierii i-au împăcat. Au reuşit chiar să primească cei mai mulţi bani dintre toti. Inclusiv stilmulentele tăiate de guvernarea BOC. Stimulentele pe care le vor primi funcţionarii de la SPFL sunt între 600 şi 2192 de lei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/scandal-pe-bani-primarie-angajatii-spfl-au-blocat-activitatea/

Nu toţi funcţionarii au primit măriri salariale

Din luna august 2017, funcţionarii de la  Casa de Cultură Ploieşti, Teatrul Toma Caragiu şi Filarmonica “Paul Constantinescu” vor pleca acasă la sfârşit de lună fix cu salariul pe care îl primesc în acest moment. Vor primi majorare salarială cu 25% de abia de anul viitor. Mai în glumă mai în serios, conducerea teatrului şi filarmonicii a spus că la următoarele evenimente de marcă ale Ploieştiului ar trebui să se prezinte în locul lor angajaţii SPLF, cei care au primit cei mai mulţi bani.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor