logo
RNTV Live

Salvamont România deține acum una dintre cele mai performante tărgi din lume pentru transportul accidentaților în condiții de teren dificil!

438039422_749910997270755_3533322503170756226_n
Constantin Corina

Cu sprijinul partenerului de tehnologie Vodafone Romania, cea mai performantă targă de salvare din lume a ajuns și în România. Aceasta este echipată cu un motor electric și alimentată cu acumulator, fiind primul model din lume destinat transportului accidentaților în teren dificil cu aceste caracteristici.

Targa a fost prezentată la Conferința Națională Salvamont de săptămâna trecută de la Brezoi și este în prezent în teste la structurile Salvamont. Ea va fi pusă în funcțiune începând cu acest sezon de vară.

Acesta este primul model din lume de targă pentru transportul accidentaților în teren dificil dotată cu motor electric și alimentare cu acumulator. – conform Salvamont România.

Acționarea electrică facilitează urcarea și frânarea, reducând semnificativ efortul salvatorilor. Telecomanda wireless permite unui salvator să controleze targa de la mânerele acesteia sau de la o distanță de până la 50 de metri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor