logo
RNTV Live

Şansa accesării de fonduri prin programul PNDL nu a fost ratată. ÎNCĂ! Municipalitatea nu crede până nu vede răspuns în scris de la Minister

rnews

Şansa finanţării unor proiecte prin programul PNDL nu este cu totul pierdută. Cel puţin aşa susţine primarul Adrian Dobre care  aşteaptă acum  un răspuns scris din partea Ministerului Dezvoltării cu privire la posibilitatea accesării acestor fonduri. Primăriei Ploieşti i-au fost cerute de către reprezentanţii Ministerului o serie de documente suplimentare care sunt acum analizate.

Proiectele pentru  municipalitatea doreşte accesarea de fonduri prin programul PNDL sunt unele extrem de importante. Printre ele se regăsesc construirea unui bazin de înot olimpic, introducerea de reţele de canalizare, construirea unor locuinţe sociale, a unui bloc pentru  situaţii de urgenţă şi a trei grădiniţe ori reabilitarea pasajelor subterane din Bariera București și a supratraversării din cartierul Teleajen.

Reamtim faptul că administraţia locală a reuşit din nou să se facă de râs, tratând cu superficialitate trimiterea documentaţiei necesare către Minister. Actele au fost trimise, însă la un număr de fax greşit, fără confirmare de primire. Documentaţia trimisă prin Poşta Română a ajuns la MInisterul Dezvoltării, însă, cu o întârziere de trei zile. Motiv pentru care Ploieştiul riscă să piardă această finanţare.

Primarul Dobre spune că funcţionarul care a greşit va fi tras la răspundere, ea fiind deja subiectul unei anchete disciplinare.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor