logo
RNTV Live

Sărbători în familie. TOP târguri de Crăciun din România de vizitat in 2019

sursă foto https://www.wall-street.ro/
Mihai Constantinescu

Sărbători în familie. TOP târguri de Crăciun din România de vizitat in 2019

Am ajuns în cea mai frumoasă periaodă din an: sărbătorile de iarnă. Cei care vor să aibă zile magice şi încă nu ştiu ce să facă pot alege să meargă la unul din Târgurile de Crăciun cu tradiţie din România.

Iată topul celor mai frumoase târguri din ţară:

Dacă nu ai fost încă sau poate vrei să revii nu rata anul acesta Târgul de Crăciun din Sibiu: 15 noiembrie 2019 – 3 ianuarie 2020

Amplasat în Piaţa Mare şi inceput de la jumatatea lunii noiembrie, târgul de Crăciun de la Sibiu se afla deja la a XIII-a ediţie. Cei care intră îin Parcul lui Moş Crăciun gsesc obiecte specifice Craciunului, bijuterii, delicatese culinare, într-o atmosfera de basm, întreţinută de proiecţii pe clădiri, spectacole de colinde, karaoke de Crăciun şi atracţii pentru cei mici.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca: 22 noiembrie – 31 decembrie 2019

Căsuţele expozanţilor, Tramvaiul lui Moş Crăciun, concerte şi multe alte atracţii îi aşteaptă pe cei care aleg saă viziteze târgul de Crăciun din Cluj, deschis în Piata Unirii.

Citeşte continuarea AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor