logo
RNTV Live

Sărbătorile de Iarnă: sejururi cuprinse între 600 de lei și peste 2000 de euro

vacanta-iarna
Oana Stoica

Nu mai este mult până la sărbători, așa că cei care nu și-au rezervat vacanța, pot alege din ofertele momentului. Dacă doriţi să petreceţi Crăciunul în ţară, pe Valea Prahovei, un sejur de trei nopţi costă, la un hotel de trei stele din Sinaia, 660 de lei/persoană. Un Crăciun pitoresc se poate petrece și la Bran, unde patru nopti de cazare, cu demi-pensiune, costă aproximativ 1.400 de lei. La fel de interesantă este și o altă destinație :Gura Humorului, unde patru nopţi de cazare, în perioada Revelionului, cu toate mesele incluse, la un hotel de patru stele ajunge la 1.900 de lei.

O altă variantă este o excursie la schi în Franţa, tarifele de cazare pornind de la 440 de euro/persoană în apartamente. Tarifele includ: şapte nopţi de cazare, şase zile de skipass (transportul pe cablu, teleschiuri, telescaune, telegondole). Dacă visezi la Sărbătorile de Iarnă petrecute în Paris, trebuie să scoți din buzunar de la 700 de euro pentru un pachet de trei nopţi de cazare, cu mic dejun şi bilet de avion.

O vacanţă de Revelion în Republica Dominicană, şapte nopţi de cazare în regim All Inclusive, într-un resort de cinci stele, plus transportul cu avionul, costă 2.395 de euro/persoană. În acești bani te bronzezi pe plajele din Punta Cana. O altă variantă este Macao şi Hong Kong, programul incluzând opt nopţi de cazare, bilet de avion şi costă circa 2.000 de euro/persoană.

Sursa: mediafax

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor