logo
RNTV Live

Savin aruncă bomba! Șanse mari ca CSM-ul să renască! (EXCLUSIV)

emanoil-savin
Cristian Anghelescu

Senatorul Emanoil Savin, unul dintre cei mai activi politicieni pe scena politică a României, a anunțat în exclusivitate pentru Republikanews că haosul în administrațiile publice vizavi de banii acordați sportului va deveni istorie prin votarea unei ordonanțe de urgență!

Iată ce a spus fostul primar al Bușteniului: “Sunt deja în lucru câteva ordonanțe de urgență, una dintre ele fiind aplicabilă în ceea ce frământă sportul prahovean și, implicit, CSM-ul în aceste zile! Mai precis, undeva în jurul marii sărbători a Învierii Domnului, cu o zi două înainte sau după, colegii parlamentari vor vota pentru o ordonanță de urgență care să permită administrațiilor locale alocarea până la 5% din buget, exclusiv pentru ramura sportului! Este un act care se va transforma, ulterior, în lege și care va lămuri toată această nebunie care este acum în Ploiești și în alte locuri din țară! Vorbim despre câteva zile de așteptare, nici măcar două săptămâni” a declarat Emanoil Savin.

Astfel, prin implicarea imediată a ministrului Marius Alexandru Dunca și susținerea permanentă a senatorului de Prahova, Emanoil Savin, o temă sensibilă din viața orașului Ploiești va putea fi, în sfârșit, rezolvată. La această soluționare, așa cum a punctat senatorul, a contribuit și susținerea mediatică, eforturile Republikanews de a readuce sportul în făgașul normal părând a prinde contur.

Despre acest subiect veți putea afla mai multe amănunte de la ora 20:00, atunci când Republikanews va prezenta mărturia pe această temă a viceprimarului Cristian Ganea, oficial al Primăriei Ploiești participant la lucrările legislativului programate în această dimineață la Sinaia!

Semneaza si tu petitia!

https://petitieonline.net/petitie/36885159

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor