logo
RNTV Live

SCANDAL! Câștigătorul EXATHLON, executat silit

vladimir draghia
rnews

Câștigătorul de la „Exatlon” este în mijlocul unui scandal monstru! Vladimir Drăghia s-a impus în finala show-ului de la Kanal D și a câștigat premierul de 100.000 de euro, pe care, însă, îl va dona.

În primăvara anului 2012, Magdalena Tara, care i-a închiriat un apartament în Piața Victoriei, l-a dat în judecată pe actor pentru a-și recupera banii datorați de acesta.

Drăghia nu achitase chiria și utilitățile de luni de zile. În mai 2013, instanța i-a dat câștig de cauză proprietarei, fostul „burlac” fiind obligat să elibereze apartamentul și să-i achite femeii în jur de 5.000 de euro, cât reprezentau datoriile, plus penalităţi, plus cheltuieli de judecată, informează Click!.

Deși a făcut recurs, Vladimir Drăghia a fost evacuat în cele din urmă.

„Vladimir Drăghia nu s-a conformat sentinţei. Prin urmare, clienta mea vrea executarea silită. În zilele următoare, executorul judecătoresc va stabili data la care se va trece la executare. Recursul pe care l-a făcut Vladimir Drăghia nu suspendă executarea. Din păcate, s-a apelat la această formulă deoarece nu s-a reuşit nimic prin bună înţelegere. Clienta mea nu şi-a primit nici banii”, a declarat, pentru sursa citată, Artin Sarchizian, avocatul proprietarei de la care actorul a închiriat apartamentul.

Continuarea aici:

Scandal monstru! Din ce motiv a fost executat silit câștigătorul de la „Exatlon”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor