logo
RNTV Live

Scandal în PNL! Acuzații la adresa unui deputat prahovean

george ionescu
rnews

Plângere penală pentru Ludovic Orban și alți 15 liberali, printre care se numără și deputatul prahovean George Ionescu

Viorel Cataramă a anunțat faptul că va depune plângere penală pe numele președintelui PNL Ludovic Orban, dar și pe cel al altor 15 liberali.

Motivul acestei decizii se pare că este încercarea de excludere a lui Cataramă din partid și falsificarea rezultatului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL, de la CN-ul din martie. Deși în urma alegerilor liderul PNL a ieșit învingător, Viorel Cataramă acuză că rezultatele din procesul verbal nu coincid cu cele anunțate.

„După reunirea Consiliului National al PNL din 11 martie și votarea lui Ludovic Orban ca premierul propus al PNL, câțiva membri BEx au primit de la o unul dintre participanții la numărarea voturilor poza cu procesul verbal inițial de numărarea a voturilor. Procesul verbal era semnat și în el Viorel Catarama avea fix cu 100 de voturi în plus decât fusese anunțat, iar Ludovic Orban cu 100 în minus”, declară surse din interiorul PNL pentru edițiadedimineata.ro.

Dinu Gîndu este fost președinte al Ligii Studenților din Galați în anii ’90. Un apropiat al senatorului Viorel Badea, și membru în PNL Diaspora, deși locuiește în Galați. Acesta dorește, conform zvonurilor din partid, să răstoarne conducerea, aleasa statutar, a organizației din Republica Moldova, deși atunci când a deținut interimar aceasta funcție, nu a reușit să construiască organizația în Rep. Moldova. Iar George Ionescu se pare că este un  apropiat al lui Ludovic Orban. Acesta este partener de afaceri și apropiat de Nicolaea Onea, patronul formei Coni SRL, arestat pentru evaziune fiscală.

Continuarea aici:

https://editiadedimineata.ro/exclusiv-surse-cum-s-au-plimbat-voturile-de-la-catarama-la-orban-confirmare-de-la-varful-pnl/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor