logo
RNTV Live

Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și vor fi excluși din lot!

maxresdefault
Cristian Anghelescu

Convocați la naționala de tineret pentru un cantonament în Spania, patru jucători de la Dinamo au comis-o grav. Este vorba despre Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu (acesta din urmă împrumutat de roș-albi la Sepsi Sf. Gheorghe, în liga secundă).

Federația a confirmat incidentul într-un comunicat postat târziu în noapte pe site-ul oficial: “Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a constatat abateri disciplinare grave din partea celor 4 jucători. FRF consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal. Decizia staff-ului U21 în urma acestei abateri va fi comunicată miercuri, 22 martie”.

Tudor Silviu Samuilă, jurnalist Dolce Sport, a dezvăluit pe Facebook ce au făcut cei patru dinamoviști: “Nedelcearu, Patrick Petre, Dudea și Olteanu au băut în avionul care ducea lotul spre Spania! Scandalul e cât casa!”.

Cel mai probabil, FRF va anunța azi excluderea celor 4 fotbaliști din lot. Naționala U21 se deplasa către Spania, unde va juca și două meciuri de verificare, cu Rusia și cu Danemarca.

sursa: gsp

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor