logo
RNTV Live

Scandal la şedinţa de CL de astăzi. Crăciunoiu vrea să îngroape TCE/ VIDEO

Salarii uriaşe Mulţi angajaţi ai primăriei şi instituţiilor subordonate primesc salarii mărite. Cine mai aşteaptă?
Mihai Constantinescu

Nicoleta Crăciunoiu împinge în groapă şi TCE

Scandal la şedinţa de CL de astăzi. Crăciunoiu vrea să îngroape TCE. La această concluzie s-a ajuns astăzi după ce s-a constatat că proiectele de hotărâre care urmează să fie supuse votului consilierilor nu au viză de legalitate.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/strigat-disperat-al-salariatilor-de-la-tce-nu-vrem-sa-fim-un-al-doilea-csm-din-cauza-nicoletei-craciunoiu/

Pe ordinea de zi figura şi  proiectul legat de rectificarea de buget a societății, dar și de majorare a tarifului la abonament.

TCE riscă să intre în insolvenţă. Prezenţi la şedinţă au fost şi mai mulţi angajaţi TCE care au prezentat un document cu situaţia dezastruoasă a societăţii.

 

Gheorghe Sârbu a cerut public demisia directorului economic Crăciunoiu Nicoleta şi al doamnei Anabel Mantoiu – secretarul primăriei. Propunerea a fost aplaudată de toţi sindicaliştii TCE prezenţi în sală.

Consilierii se vor întâlni din nou în sedinţă de Consiliu Local, la sfârşitul săptămânii în curs. Până atunci aceştia vor trebuie să găsească soluţii legale pentru ieşirea din impas.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor