logo
RNTV Live

Scandal la UPG! Vezi ce acuzaţii grave aduc studenţii

Profesor universtar condamnat la închisoare cu suspendare pentru luare de mită / foto cu caracter ilustrativ
rnews

Recentele scandaluri în care au fost implicaţi doi profesori de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti au iscat un adevărat torent de reclamaţii din partea foştilor sau actualilor studenţi. Deocamdată. Pe Facebook, dar atmosfera pare foarte tensionată şi scandalul e departe de a se fi încheiat.

Astfel, studenţii reclamă faptul că trebuie să dea şpagă pentru a trece examenele, chiar în condiţiile în care au învăţat. Desigur, conform spuselor studenţilor, sunt cazuri în care profesorii dau note de trecere unor studenţi care nu s-au pregătit deloc pentru examen. Alţi studenţi reclamă frigul din camerele de cămin din timpul iernii iar concluzia discuţiilor aparţine tot unui student al UPG: „Şpagă, plagiat… Viitorul sună bine!”.

Vă prezentăm, în continuare, câteva dintre lucrurile scrise pe Facebook de mai mulţi studenţi ai UPG Ploieşti:

„Unii profi te pică chiar dacă înveţi, doar ca să-ţi ia banii”

„Una dintre colege nu a dat bani şi, ghiciţi ce, nu a luat examenul”

„Şi pe dinu nu-l ia nimeni? Că şi ăla a plecat cu vro 40 de mil de la grp mea… dar ce-i drept ăla nu te pica ca să-ţi ia banii. Ăla lua banii doar la cei care nu ştiau deloc”

„Dacă aude cineva din afară că nu avem căldură, se tăvăleşte pe jos de râs. Numai eu ştiu câte medicamente am băgat în mine acum un an”

„Şpagă am dat pentru că ştiam că altfel nu aveam cum să trecem”

„La mine în grupă au luat băieţii examenul la mate fără să ştie să inverseze o fracţie sau să scoată X-ul cu regula de trei simplă. Evident, acum sunt ingineri cu diplomă”

„Stă poliţia la intrare în upg mai ceva ca radarul la intrare în Ploieşti”

6

5

4

3

2

1

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor