logo
RNTV Live

Scandal la vârful Primăriei Ploiești! Viceprimarul Cristian Ganea îl acuză pe primarul Adrian Dobre de FURT. Vezi care este mărul discordiei

cristian ganea
rnews

Scandal la vârful Primăriei Ploiești!

După șapte ani de când a fost închis circulației auto, ieri a fost semnat contractul pentru demolarea și construirea unui nou pasaj rutier în zona de sud a Ploieștiului.

”Podul de lemn” va fi demolat și în 16 luni ar trebui să fie gata noul pasaj rutier care face legătura între străzile Depoului și Mimiului.

După ce primarul Adrian Dobre a semnat documentele cu  ASOCIEREA S.C. EUROPAN PROD S.A., s-a grăbit să posteze pe Facebook următorul mesaj:

”Am semnat, astăzi, contractul pentru construirea pasajului de trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn. 
Le-am promis ploieștenilor acest proiect și mă țin de promisiune. 
Este o primă etapă în programul pe care l-am gândit pentru dezvoltarea zonei de sud și interconectarea sud-vest.” – sursa Facebook Adrian Dobre. 

Vezi aici postarea:

Replica a venit imediat din partea viceprimarului Cristian Ganea, tot printr-o postare făcută pe Facebook.

Viceprimarul Cristian Ganea îl acuză pe primarul Adrian Dobre de FURT.

”În această seară, doresc să îl “felicit” pe primarul Adrian Dobre pentru faptul că a reușit să fure munca altora, pentru propria imagine. Am descoperit, uimit, postarea edilului liberal în care se laudă că a semnat contractul pentru refacerea Podului de Lemn, uitând să mulțumească tuturor celor care au muncit pentru ca proiectul să devină realizabil. Și mă refer aici, în primul rând, la colegii din Consiliul Local Ploiești, care, indiferent de culoarea politică, au crezut în acest proiect.

Și nu trebuie să uităm că hotărârea de Consiliu Local a fost votată atunci când Adrian Dobre nici măcar nu visa că ar putea deveni primar al Ploieștiului! Dacă domnul Dobre a învățat, în sfârșit, să semneze, poate că ar trebui să părăsim toți Consiliul Local și să voteze primarul singur proiectele, asemenea unui miriapod!” – a scris pe Facebook, viceprimarul Cristian Ganea.

Vezi aici postarea viceprimarului:

PODUL DE LEMN a fost închis circulaţiei în noiembrie 2011, din cauza stării avansate de degradare.

Acesta a fost construit în 1930 şi are o lungime de 90 de metri şi o lăţime carosabilă de 4,5 metri, total insuficient circulaţiei normale.

Autoturismele nu încăpeau în acelaşi timp din sensuri diferite.

Noul pasaj rutier ar trebui să fie gata cel mai târziu în ianuarie 2020.

Proiectul costă aproape 20 de milioane de lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor