logo
RNTV Live

Scandal monstru la DGASPC Prahova. “Îl voi chema în instanţa de judecată, am vorbit deja cu avocatul!”

sindila
Luiza Toboc

Un nou scandal monstru la DGASPC Prahova. Şoferul instituţiei a scos la iveală mai multe nereguli, pe care, susţine el, le-a sesizat în interiorul Direcţiei. Bărbatul spune că a fost obligat să comită mai multe ilegalităţi la locul de muncă, să acopere numeroase furturi de combustibil, să asiste la cheltuirea inutilă, susţine acesta, a fondurilor alocate de la CJ Prahova, iar în momentul în care s-a opus a fost nevoit să suporte numeroase presiuni din partea şefilor.  Numele directorul executiv al  DGASPC Prahova este şi el adus în discuţie de nenumărate ori în tot acest scandal. Şi asta pentru că, spune salariatul, totul s-a făcut cu girul Mihaelei Şindilă.

sindila

 ” Nici nu vreau să îl văd!”

Contactată de reporterii republikanews, Mihaela Şindilă spune  că niciuna dintre acuzaţiile care i se aduc atât ei, cât şi instituţiei pe care o conduce, nu are niciun fel de temei, că sunt doar minciuni menite să o denigreze şi că nu există nicio dovadă care să susţină toate acele  afirmaţii calomnioase. În plus, Şindilă afirmă că a contactat deja un avocat şi că îl va acţiona în instanţă, în nume personal, pe salariatul Direcţiei. Şi asta pentru că ” imaginea mea a avut foarte mult de suferit şi nu mi se pare normal să fiu implicată în aşa ceva fără nciun fel de temei sau probe, care să susţină toate acele minciuni. În plus, eu nu am niciun fel de atribuţii pe ceea ce înseamnă segment economic şi administrativ.” Întrebată dacă va cere despăgubiri materiale, directorul DGASPC a spus că se va consulta cu avocatul şi va ştii exact ce are de făcut. Între timp, conducerea Consiliul Judeţean Prahova va demara o anchetă în interiorul DGASPC, instituţie subordonată CJ, pentru a vedea cum au fost cheluiţi banii publici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor