logo
RNTV Live

Scandal uriaș la Consiliul Local Ploiești! Aleșii PNL au părăsit sala!

cons local pnl paraseste sala
Ciprian Radu

Aleșii PNL au părăsit sala!

Nicio ședință de Consiliu Local fără scandal! Este rețeta după care funcționează Ploieștiul. Încet și prost, adică.

Scandalul a pornit de la propunerile pentru un post de membru în Consiliul de Administrație al RASP.

ALDE a propus-o pe Maria Gogu, iar PNL, pe Ionel Popa. Potrivit Telegrama, Maria Gogu ar fi sora fostei secretare a Primăriei Anabell Măntoiu. De partea cealaltă, Ionel Popa ar fi fratele consilierului local George Popa.

CITEȘTE și Noi fapte incredibile la SGU Ploiești! Șefii amenință angajații neplătiți cu concedierea!!

S-a trecut la vot secret. Candidatul PNL a primit 9 voturi pentru, în timp ce, în cazul Mariei Gogu, au fost 14.

După rezultatul votului, consilierii PNL au părăsit sala, fiind nemulțumiți că social-democrații și ALDE au împânzit Consiliile de Administrație ale societăților aflate sub tutela Consiliului Local. Și-au acuzat adversarii politici că nu respectă democrația și au ieșit.

Social – democrații i-au acuzat,la rândul lor, pe liberali că vor să saboteze proiectul privind terenul pe care să fie amplasat Spitalul Municipal.

În lipsă de cvorum, proiectele de patrimoniu nu au mai putut fi discutate. Printre ele, și cel care se referea la dezmembrarea terenului de la Hipodrom. Procedură necesară în eventualitatea în care consilierii s-ar pune de acord ca Spitalul Municipal să fie construit aici.

Foto: Telegrama

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor