logo
RNTV Live

Scandalos! Mai multe cluburi din Ploieşti nu primesc miresele şi nuntaşii care le însoţesc

escape-071
Raluca Eparu

Supărare mare pe nuntaşii care au vrut să fure mirese aseară, după ce s-au trezit că nu sunt primiţi în cluburi cu acestea. Tinerii nu erau băuţi, erau îmbrăcaţi decent şi nu exista niciun motiv să nu fie primiţi într-o astfel de unitate publică. “Ni s-a spus că au mai refuzat trei mirese înaintea noastră. Eram şapte inşi, toţi pregătiţi să plătim intrarea pentru alea 10 minute state cu mireasa în club, dar am fost refuzaţi. Nu mi se pare normal aşa ceva, este o discriminare evidentă. Nu poţi să faci aşa ceva, să nu primeşti pe cineva în club pe motiv că are rochie albă”, ne-a povestit un tânăr nuntaş. Unul dintre obiceiurile nunţilor la români este furatul mireselor pe la miezul nopţii şi timp de 30 de minute mireasa este dusă de către câţiva nuntaşi în afara restaurantului unde este organizată nunta. De cele mai multe ori, acest grup alege un club unde ţine mireasa maxim 10 minute. De obicei, patronii cluburilor permit accesul liber al miresei ca un cadou pentru fericitul eveniment. “Am vrut să plătim şi pentru mireasă, dar am fost refuzaţi categoric. nu este singurul club din Ploieşti sau împrejurimi care nu primeşte mirese. Motivele sunt de neînţeles”, a declarat tânărul, care ne-a spus chiar că unitatea respectivă nu primeşte nici tineri sub 20 de ani. Este ilegal, spun repzentanţii protecţiei consumatorului. Potrivit OG 21 din 1992 privind protecţia consumatorului, la articolul 9 se stipulează “consumatorul are acces neingradit la produse şi servicii”. Potrivit acestei OG, acest gen de discriminare se sancţionează cu amendă între 2.000 şi 20.000 de lei.

Nota redacţiei: Nu am publicat numele clubului care face acest gen de discriminare pentru că deocamdată nu am reuşit să-l contactăm telefonic pe proprietarul acestuia, dar vom reveni cu alte detalii imediat ce le vom avea.

sursa foto:bihorstiri.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor