logo
RNTV Live

Scandalos! Ploieștiul ajunge de râsul Europei!

sigla_csm
rnews

Situație fără precedent în sportul românesc! Deoarece jucătoarele echipei de handbal CSM Ploiești nu au fost plătite de patru luni, sportivele au fost declarate libere de contract. Practic, echipa de handbal feminin CSM Ploiești nu există în acest moment! Mai mult, la noapte sunt așteptate sportivele de la HC Neistin, din Insulele Feroe, în compania cărora CSM Ploiești ar fi trebuit să susțină meciul retur din cadrul Cupei EHF. Spunem că ar fi trebuit deoarece meciul va fi pierdut la masa verde în condițiile în care toate jucătoarele CSM-ului au fost declarate libere de contract. Situația este cu atât mai jenantă cu cât, în baza unui contract de reciprocitate, CSM Ploiești trebuie să asigure cazarea și masa sportivelor feroeze dar nu are bani pentru a susține aceste cheltuieli. În plus, CSM, în calitate de club gazdă, trebuie să achite baremul brigăzii de arbitrii, circa 7.000 de euro, bani pe care nu îi are.

O situație aproape similară se regăsește în cazul echipei de baschet. Toți jucătorii străini au fost declarați liberi de contract deoarece nu au fost plătiți iar meciul cu Dinamo, care ar fi trebuit să se dispute luni, va fi pierdut la masa verde.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor